A VBH SAJÁT ERŐS MÁRKÁJA.
KEZDŐLAP /VBH VILÁGSZERTE /IMPRESSZUM /ADATVÉDELEM /ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK /KAPCSOLAT /
 
 
        

Vasalat Spray


Termékadatlap
Biztonsági adatlap
Product overview
   Vasalat Spray

greenteQ vasalat spray egy szilikon mentes, alacsony viszkozitású olaj , ablak és ajtó vasalatok karbantartására és kenésére. A greenteQ vasalat spray speciálisan a mechanikusan forgó alkatrészek, zsanérok, könyökök, rugók és profil hengerzárak kenésére, és karbantartására használható. A greenteQ vasalat  spray alkalmas menetek, zsanérok, görgők, rugók, ablak és ajtó kilincsek, ajtózárak , finommechanikai, és elektromos kötések (kapcsolók, dugaszok, cstlakozók) kenésére.Kiszorítja a vizet a fém felületekről pl.: elektromos érintkezéseknél, dugaszoknál, szerszámoknál, stb.

 

A greenteQ vasalat spray oldja a jelölési nyomokat, a zsírt, kátrányt, gumi és ragasztó maradékot. Egy védőréteget hoz létre, így véd a rozsdától és a korróziótól. Mindenféle fémhez alkalmas.A greenteQ vasalat spray meglazítja a berozsdásodott és bearagdt csavarokat, anyákat , a korrodált és mozdíthatatlan fém csavarzatokat. Mélyen beássa magát és a legjobb kapilláris és kúszó tulajdonságokkal rendelkezik.

 

The greenteQ fittings care spray is also suitable for woodworking machines, sliding rails, hinges, drawers, saw blades and moulding cutters. It prohibit the short time gumming and is qualify for difficult access areas.

 

greenteQ vasalat spray - minden egyben megoldás:

 • korrózió védő

• rozsdaoldó

• kenőanyag

• kontakt spray

• tisztító

 

Bevizsgált tulajdonságok és technikai adatok: 

Bázis ásványolaj bázisú
Forma aeroszol
Kinézet sárgás, átlátszó
Illat oldószer-szerű
Sűrűség 0,840 g/cm³
Hőállóképesség +80°C-ig


Megnevezés Tartalom Száll. egység VBH német cikkszám
greenteQ vasalat spray 400 ml 12 flakon 180.025/2006



Vissza a termékek áttekintéséhez
NYOMTAT