A VBH SAJÁT ERŐS MÁRKÁJA.
KEZDŐLAP /VBH VILÁGSZERTE /IMPRESSZUM /ADATVÉDELEM /ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK /KAPCSOLAT /
 
 
        

Szilikon spray


Termékadatlap
Biztonsági adatlap
Product overview
   Szilikon spray

A greenteQ szilikon spray egy zsírmentes védő, elválasztó ,kenő és ápoló anyag műanyagra, fára, gumira és fémekre.A greenteQ szilikon spray nagyon széles felhasználási területtel bír. A papír- és fafeldolgozásnál megakadályozza a ragasztómaradék felhalmozódását. A vágólécek, vágóélek, vágóeszközök lekezelése biztosítja a könnyű és tiszta vágást . A bányászati technika területén megelőzhető az anyagok tapadása a futószalagra, fogaskerekekre, csúszdákra. 

 

A greenteQ szilikon spray izolál, véd és ápol, jó kenési tulajdonsággal műanyag, gumi és fém alkatrészeket. Tiszta, nem ragadós filmréteget képez és ezáltal egy jó felületi jelleget ad . Magas hőálló képessége és jó elektromos ellenálló képességgel rendelkezik. Mivel víztaszító és antisztatikus tulajdonsággal bír, véd az oxidáció és korrózió ellen.

 

A greenteQ szilikon spray folt nélkül és láthatatlanul ken és megvédi az elektromos kontaktusokat a nedvességtől. Ápolja a gumi részeket, így azok nem válnak rideggé, nem fagynak el és nem ragadnak . A greenteQ szilikon spray a műanyag részeket fényessé varázsolja és megakadályozza , hogy azok érdessé váljanak.

 

A mozgó fém részek is könnyen járóvá válnak a greenteQ szilikon spray használatával. A szoruló , nyikorgó alkatrészeket újjá varázsolja. A greenteQ szilikon spray kiváló elválasztó anyag a forma- és fröccsöntésnél. Alkalmas, mint szerelési segédeszköz a cső összekötéseknél is.

 

greenteQ szilikon spray:

• foltmentes és láthatatlan kenés

• tiszta, nem ragadósfilmréteg

• jó felületi tulajdonság

• magas hőálló képesség

• véd az oxidációtól és a korróziótól

• jó elektromos ellenálló képesség

• víztaszító és antisztatikus hatású

 

 Bevizsgált tulajdonságok és technikai adatok: 

Bázis szilikon olaj
Forma aeroszol
Kinézet színtelen
Illat benzin-szerű
Sűrűség 0,580 g/cm³
Hőállóképesség +150°C-ig


Megnevezés Tartalom Száll. egység VBH német cikkszám
greenteQ szilikon spray 400 ml 12 flakon 180.025/2001



Vissza a termékek áttekintéséhez
NYOMTAT