SILNÁ VLASTNÍ ZNAČKA VBH.
DOMŮ /VBH VE SVĚTĚ /TIRÁŽ /OCHRANA DAT /OBCH.PODMÍNKY /KONTAKT /
 
 
        

Sprej na kování


Produktový list
Bezpečnostní list
Přehled produktu
   Sprej na kování

greenteQ sprej na kování neobsahuje silikon, nízkoviskózní olej k mazání a údržbě okenního a dveřního kování. greenteQ sprej na kování speciálně určený pro mazání a údržbu mechanických otočných dílů, závěsů,kloubů,pružin,vedení a cylindrických vložek.greenteQ sprej na kování promazává závity,závěsy,válečky,péra,okenní a dveřní kliky,zámky,jemnou mechaniku a elektrická spojení (vypínače,zásuvky, spojení a kabely).Vytlačuje vodu z kovových povrchů např. u elektrokontaktů,elektrických zásuvek,nářadí atd.

greenteQ sprej na kování odstraňuje skvrny od barev, tuků, dehtu, gumy a zbytků lepidel. Zanechává ochrannou vrstvu,která chrání před rzí a korozí. Je určen pro kovy všech druhů. greenteQ sprej na kování uvolňuje zarezlé a pevně utažené spoje šroubů,matek,zarezlé a zadřené kovové šrouby. Proniká hluboko díky svým kapilárním a roztažným vlastnostem. 

 

greenteQ sprej na kování je vhodný pro dřevoobráběcí stroje,kluzné kolejnice,různé závěsy,zásuvkové kování,pilové kotouče a frézky.Zabraňuje uchycení pryskyřic a je určen pro obtížně přístupná místa.

 

greenteQ sprej na kování - vše v jednom:

 

- ochrana proti korozi

- odstraňovač koroze

- mazací prostředek

- sprej na kontakty

- čištění

 

 

 

 Testované vlastnosti a technické údaje:

 

Základ báze minerálních olejů
Forma aerosol
Vzhled nažloutlý, transparentní
Zápach ředidlový
Hustota 0,840 g/cm³
Teplotní stálost až +80°C


popis materiálu Objem Balení obj.č.VBH
greenteQ sprej na kování 400 ml 12 ks 180.025/2006



zpět na přehled produktů
VYTISKNI