JAK VLASTITI BRAND.
HOME /VBH WORLDWIDE /IMPRINT /DATA PROTECTION /TERMS /CONTACT /
 
 
        

Sprej za okov


Podaci o proizvodu
Sigurnosni podaci
Pregled proizvoda
   Sprej za okov

greenteQ sprej za okov je nesilikonsko, niskoviskozno ulje za podmazivanje i održavanje okova prozora i vrata. greenteQ sprej za okov je posebno dizajniran za podmazivanje i održavanje mehaničkih rotirajućih dijelova, spojnica, spojeva, opruga i vodila. greenteQ sprej za okov podmazuje navoje, spojnice, ležaje, opruge, kvake za vrata i prozore, preciznu mehaniku i električne spojeve (prekidače, utikače, spojke i kablove). Ima svojstvo odbijanja vode na metalnim površinama, npr. na električnim kontaktima i izlazima, alatima itd.

greenteQ sprej za okov otapa mrlje od boje, masti, katrana, gume i ostataka ljepila. Ostavljajući zaštitni sloj štiti od korozije i hrđe. Pogodan je za sve metale. greenteQ sprej za okov opušta zahrđale vijke i matice kao i koroditrane spojeve s metalnim navojima. Penetrira duboko i ima odličnu kapilarnu prodornost.

 

The greenteQ fittings care spray is also suitable for woodworking machines, sliding rails, hinges, drawers, saw blades and moulding cutters. It prohibit the short time gumming and is qualify for difficult access areas.

 

greenteQ sprej za okov - sve u jednom:

 

- zaštita od korozije

- razgrađuje hrđu

- mazivo

- kontaktni sprej

- sredstvo za čišćenje

 

 

Potvrđena svojstva i tehnički podaci:

 

Osnova mineralno ulje
Oblik aerosol
Izgled žućkast, transparentan
Miris kao otapalo
Gustoća 0.840 g/cm³
Temperaturna otpornost do +80°C


Naziv Sadržaj Pakiranje VBH šifra artikla
greenteQ sprej za okov 400 ml 12 doza 180.025/2006



BACK TO PRODUCTOVERVIEW
ISPIŠI STRANICU