A VBH SAJÁT ERŐS MÁRKÁJA.
KEZDŐLAP /VBH VILÁGSZERTE /IMPRESSZUM /ADATVÉDELEM /ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK /KAPCSOLAT /
 
 
        

Alászigetelő profil


Termékadatlap
Biztonsági adatlap
   Alászigetelő profil

A greenteQ egy újfajta konstrukciós szigetelő , mely egyesíti a legmagasabb szilárdságot, a legjobb hőszigeteléssel . Az olyan kiszámítható konstruktív tulajdonságok -, mint a magas szilárdság (csak 2 %-os deformáció , használati terrhelés alatt), hosszú távú stabilitás , csavarozhatóság előfúrás nélkül a használatos ablakbeépítő és forgácslap csavarokkal - olyan felhasználási lehetőségeket nyit meg olyan területeken , ahol a hőhidakkal eddig nem lehetett mit kezdeni .

 Biztos és egyszerű felhasználás a magas fokú rugalmasság által. A nagyfokú szilárdság ellenére a szakadási nyúlása 10% körül van . Ez azt jelenti , hogy az egyenetlen felületeket károsodás nélkül ki tudja egyenlíteni, kiugró köveknél , pl.: kis kövek, belenyomódik az anyagba,anélkül, hogy az építőanyag széttörne .

Páraáteresztő képessége hosszútávon garantálja a biztos felhasználást a más anyagokkal való érintkezési felületen és lehetővé teszi az előforduló nedvesség gyors eltűnését. Felületstabilitása változó környezeti körülmények között, fagyás-olvadás tűrőképessége , és izotrópos viselkedése garantálja a funkcionalitását hosszú évegik, meglepetés nélkül .

A greenteQ alászigetelő profil a hagyományos famegmunkáló gépekkel fűrészelhető, marható, gyalulható .

  

Változat Száll. egység VBH német cikkszám
Alászigetelő profil 2350x64x30 mm 10 darab 395.687/0000
Alászigetelő profil 2350x64x50 mm 10 darab 395.688/0000
Alászigetelő profil 2350x64x100 mm   6 darab 395.765/0000



Vissza a termékek áttekintéséhez
NYOMTAT