CEA MAI PUTERNICĂ MARCĂ PROPRIE A VBH.
ACASĂ /VBH International /IMPRESII /CONFIDENȚIALITATE /TCU /CONTACT /
 
 
        

Soluție curățare aluminiu


Fișă tehnică produs
Fisă tehnică de securitate
   Soluție curățare aluminiu

greenteQ Soluție curățare aluminiu este folosit ca o soluție mirositoare cu uscare rapida, soluție specială de curățare în industrie și comerț.

 

greenteQ Soluție curățare aluminiu este datorită toleranței sale bune la suprafețele vopsite pentru multe materiale plastice și metale*, potrivit în mai multe domenii din industria de prelucrare a metalelor. Soluția de curățare aluminiu este folosit pentru aluminiu vopsit și anodizat și profilele PUR în companiile specializate.
greenteQ Soluție curățare aluminiu îndepărtează praful, filmul adeziv protector rezidual, creionele cu unsoare, piesele din cauciuc, spuma PUR proaspetă și reziduurile de etanșare proaspete, precum și stropi de gudron și bitum.
greenteQ Soluție curățare aluminiu este utilizat pentru curățarea suprafetelor înainte de lipire și pentru a elimina excesul de adeziv proaspat 1K-PUR, 2K PUR, 2K epoxidice și deasemenea de pe echipamente.
greenteQ Soluție curățare aluminiu este deasemenea, adecvat pentru curățarea și subțierea (controlul vâscozității) a diferitelor sistemelor adezive.


Conținut Grupă limbă Ambalaj VBH Articol
1 Litru D/GB/F/I 1 Doză 180.025/0042
1 Litru D/RUS/PL/CZ 1 Doză 180.025/0118



Înapoi la vizualizare produs
TIPĂRIRE