CEA MAI PUTERNICĂ MARCĂ PROPRIE A VBH.
ACASĂ /VBH International /IMPRESII /CONFIDENȚIALITATE /TCU /CONTACT /
 
 
        

Spray Siliconic


Fișă tehnică produs
Fisă tehnică de securitate
Product overview
   Spray siliconic

Spray-ul silicon greenteQ este un protector degresant, lubrifiant, anti mucegai și agent de conservare pentru materiale plastice, lemn, cauciuc și metale. greenteQ spray silicon are o arie de aplicabilitate foarte mare. Acesta previne acumularea de reziduuri de adeziv pe prese și ghiduri în cazul prelucrarii hârteie și a lemnului. Vă sunt garantate un proces de taiere ușor și curat în cazul tratării tăierii barelor, muchiilor sau a sculelor de tăiere cu acest produs. Adeziunea mărfurilor la benzi transportoare, jgheaburi, glisiere și altor diapozitive este astfel împiedicată în materiale de manipulare tehnologică.
greenteQ spray silicon izolează, protejează și conservă piesele din cauciuc, plastic, metal și oferă o bună lubrifiere. greenteQ spray silicon realizează o peliculă curată, ne-rașinoasă de lubrifiere și asigură astfel o bună calitate a suprafeței. Are o rezistență la temperaturi ridicate și rezistența electrică bună. Acesta protejează împotriva oxidării și coroziunii datorită proprietaților sale hidrofuge și antistatice.
greenteQ spray silicon lubrifiază suprafetele într-un mod imperceptibil și nu pătează, protejează contactele electrice împotriva umezelii. Se păstrează piese de cauciuc împotriva spargerii, înghețării sau lipirii. greenteQ spray silicon oferă pieselor din plastic un finisaj lucios și de asemenea le protejeaza împotriva fragilizării. Piesele metalice care sunt tratate cu greenteQ spray silicon pot realiza o bună funcționare  în cazul mutării. Piesele blocate sau care scârțăie sunt puse în mișcare fără probleme din nou datorită pulverizării cu acest spray. greenteQ silicon spray este un excelent agent anti-mucegai, în cazul pieselor zincate sau turnate prin injecție. Este de asemenea potrivit ca un ajutor de asamblare pentru conexiuni furtun.

 

greenteQ  spray silicon:

 

- lubrifiază într-un mod imperceptibil și inoxidabil

- peliculei de lubrifiere curată, ne-rășinoasă

- bună calitate a suprafeței

- rezistență la temperaturi ridicate

- protejeaza împotriva oxidării și coroziunii

- rezistență electrică bună

- rezistenta la apa și antistatică

 

 

 

 Caracteristici aprobate și date tehnice:

 

Bază ulei siliconic
Formă aerosol
Aspect fără culoare
Miros like benzine
Densitate 0,580 g/cm³
Rezistență temperatură până la  +150°C


Nume Conținut Ambalaj VBH Nr. Articol
greenteQ  Spray Siliconic 400 ml 12 doze 180.025/2001



Înapoi la vizualizare produs
TIPĂRIRE